Αύριο οι ανακοινώσεις Σαββίδη

Τα μεσάνυχτα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για αλλαγές στην οργάνωση της ομάδας και στην διοίκηση, κι αφού νωρίτερα είχε συζητήσει στα γραφεία της Τούμπας με Τσιστιακόφ, Βρύζα και Γκοντσαρόβα.

Αυτές οι αλλαγές αναμένονται, και νεώτερα θα υπάρχουν αύριο, όταν και η ΠΑΕ σκοπεύει να τοποθετηθεί με ανακοίνωση.

Και σήμερα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν στη Θεσσαλονίκη και είχε συνεχείς επαφές για τα θέματα της ομάδας. Το ότι είναι πολύ προβληματισμένος και συζητά για αλλαγές ΤΩΡΑ, και όχι σε 17 μέρες, που τελειώνουν τα πλέι οφ και η σεζόν, δείχνει το μέγεθος του προβληματισμού του.

Αυτό δείχνει, πως ο ίδιος έχει συνειδητοποιήσει ότι κάτι γίνεται πολύ λάθος και πρέπει να το διορθώσει. Για να μην το πληρώσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αλλά κυρίως, να μη χαθεί χρόνος από την ετοιμασία της επόμενης χρονιάς.

Σήμερα ο Σαββίδης είχε νέα συνάντηση με Τσιστιακόφ και Βρύζα, ενώ κάλεσε και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να τους μιλήσει.

Σ΄ αυτή τη φάση, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κυρίως «αγοράζει», προσπαθεί να πάρει κλίμα και άποψη από τον καθένα, και παράλληλα προσπαθεί να τους έχει όλους σε εγρήγορση και έτοιμους για αποφάσεις.

Το τι ακριβώς θα πράξει, δεν μπορεί να το πει με σιγουριά κανένας. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, που δεν περιμένει κανείς, μπορεί όμως και να προχωρήσει η ομάδα, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές.

Μπορεί πάλι, απλά να απομακρυνθεί από την ποδοσφαιρική ομάδα ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ένα ενδεχόμενο που δεν φαντάζει καθόλου απίθανο και να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Ζήσης Βρύζας, με τον Λιθουανό να αποχωρεί. Ούτως ή άλλως, τον τελευταίο καιρό, ο Τσιστιακόφ κατάφερε να χάσει την εμπιστοσύνη που είχε από την “ρωσική” πλευρά, όπως έγραψε χθες το Thessports.

Αύριο, θα πάρουν όλοι τις απαντήσεις, με την ανακοίνωση που αναμένεται να βγει…