Απειλή για διαγραφές λόγω… Λουκάκου! (pic)

Θέση για τα υβριστικά μηνυμάτων στα social media εναντίον της, αλλά και σε βάρος των αντιπάλων της πήρε η Εθνική ομάδα (συνολικά), με ανάρτηση στο facebook.

Μέσω αυτού ξεκαθαρίζεται πως τέτοιου περιεχομένου μηνύματα στο μέλλον δεν θα μείνουν… ατιμώρητα, προειδοποιώντας με… διαγραφή και αναφορά όσους δεν «συμμορφωθούν». Προφανώς, υπήρξε αυτή η ανάρτηση, λόγω των ρατσιστικών μηνυμάτων εναντίον του Λουκάκου.

Αναλυτικά το ποστάρισμα της Εθνικής

«Επειδή οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους…

Με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν (και γράφονται κατά καιρούς) κάτω από τα posts του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Ομάδας, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι και όσες έχουν την ανάγκη να υβρίζουν, είτε τους αντίπαλους της «γαλανόλευκης» είτε τα ίδια τα μέλη της, θα αποκλείονται και θα αναφέρονται. Σε αντίθεση με όσους και όσες ασκούν κριτική, χωρίς να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στον λογαριασμό της Εθνικής Ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι όσες φίλες και όσοι φίλοι δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός τους διαγωνιζόμενους, στην προσπάθειά τους και, πάνω απ’ όλα, στο ίδιο το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».