Το παρασκήνιο της… διάλυσης

Προς το παρόν, η διάλυση της ΑΕΠ 1908 Ηρακλής δεν είναι ακόμη οριστική. Είναι θέμα χρόνου, φυσικά, να έρθει, αφού τα προβλήματα δεν είναι αντιμετωπίσιμα…

Πως φτάσαμε στη σημερινή πληροφορία ότι ο Ηρακλής διαλύεται;

Κατ΄αρχήν, ο Ηρακλής δήλωσε συμμετοχή και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα και πλήρωσε τα σχετικά παράβολα.

Βέβαια, μέχρι σήμερα, δεν έχει ούτε έναν παίκτη στη δύναμή του. Αυτοί που συμμετείχαν τόσες μέρες στις προπονήσεις, έχουν υπογράψει συμβόλαια, τα οποία δεν κατατέθηκαν ακόμη για να βγουν δελτία.

Για να κατατεθούν τα συμβόλαια χρειάζονται χρήματα (περίπου 600 ευρώ για το καθένα) και για να βγει δελτίο, πρέπει να υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Ούτε για πλάκα δεν υπάρχουν!

Αν δεν κατατεθούν τα συμβόλαια μέχρι τη Δευτέρα 11/9, που λήγει η περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες, οι παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν, και φυσικά δεν μπορούν να βγουν δελτία έστω και αργότερα.

Βλέποντας το πρόβλημα να έρχεται, οι παίκτες αποφάσισαν να φύγουν από τον Ηρακλή και να προσπαθήσουν να βρουν ομάδες μέχρι τη Δευτέρα για να μη μείνουν άνεργοι.

Η αφορμή για να φύγουν οι παίκτες, ήταν το γεγονός ότι οι ξενώνες, που τους φιλοξενούσαν αυτό το διάστημα, για να μπορούν να προπονούνται, τους έβγαλαν έξω γιατί φυσικά ο Ηρακλής δεν πλήρωσε τίποτα.

Έξω τους έβγαλαν και τα γήπεδα, στα οποία έκαναν προπόνηση, ενώ και ξενοδοχείο της περιοχής, στο οποίο οι παίκτες έτρωγαν πρωϊνό, μεσημεριανό και βραδινό, αποφάσισε να σταματήσει να τους προσφέρει φαγητό, αφού δεν πληρώθηκε ποτέ.

Αφού δεν έχουν που να μείνουν, αφού δεν έχουν τι να φάνε, κι αφού δεν έχουν γήπεδο να κάνουν προπόνηση, ήταν λογικό να αποφασίσουν να το… διαλύσουν.