Νάτχο για Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει και σύμφωνα με κόκκινων αποχρώσεων ΜΜΕ φλερτάρει έντονα με τον Μπίρμπας Νάτχο. Στη λίστα των ερυθρόλευκων βρίσκονται επίσης οι Βύντρα και Ζέκα.

Όλα αυτά προκύπτουν από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» που επικαλείται καταρχήν τις «επιθυμίες του Μίτσελ», αλλά είναι σίγουρο πως μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά των συγκεκριμένων ονομάτων.

Ο Νάτχο είχε βρεθεί και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, μάλιστα, όταν ο ίδιος το αποκάλυψε, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά διέψευδαν κάθε ενδιαφέρον.

Το σίγουρο είναι πως ο Ισραηλινός για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ευρωπαϊκές ομάδες (Ρόμα, Σεβίλλη κτλ) μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Από την στιγμή, μάλιστα, που μπορεί σε λίγο καιρό να μην υπάρχει στον ΠΑΟΚ ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που η γνωριμία του με τον μάνατζέρ του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον ερχομό του στην Ελλάδα, τότε όλοι καταλαβαίνουν πως οι πιθανότητες να πει ναι στην όποια πρόταση του Δικεφάλου είναι πλέον πολύ λίγες.