“Ο Σαλπιγγίδης “ψάχνεται” για εξωτερικό”

Στο ενδεχόμενο μετακόμισης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη σε ομάδα του εξωτερικού μετά το καλοκαίρι στέκεται δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “Goal” αναφέρει:

“Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ το τελευταία 24ωρα, τον οδηγεί καταπώς φαίνεται όχι μόνο εκτός ομάδας, αλλά τον κάνει πλέον να σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει και τις συνήθειές του…

Για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο «Σάλπι» έχει βάλει στο μυαλό του την ιδέα να αγωνιστεί στο εξωτερικό! Κι είναι μια ιδέα η οποία ωριμάζει ολοένα και περισσότερο, αφού ο διεθνής φορ δεν πιστεύει πως ξαναζεί το ίδιο έργο σε επανάληψη σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τους οπαδούς του «δικέφαλου» του Βορρά.

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει το θέμα (το συμβόλαιό του λήγει το 2017), η αναμενόμενη συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την Εθνική θα είναι το καλύτερο γιατρικό προκειμένου ο 32χρονος επιθετικός να αναγεννηθεί ψυχολογικά και αγωνιστικά και ταυτόχρονα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σαλπιγγίδης με την παρότρυνση και του ατζέντη του Τάσου Σαλωνίδη θα μπορούσε για παράδειγμα να βρει τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο και τη χαμένη του ηρεμία στην Ελβετία, όπου έχει ως βάση ο εν λόγω FIFA agent.

Εκεί όπου άνετα μπορεί να συνεχίσει σε top σύλλογο με πολύ καλά χρήματα αφού στην πρωτοπόρο Βασιλεία πρωταγωνιστής και βασικός φορ είναι ακόμα ο συνομιληκός του Μάρκο Στρέλερ, ο οποίος δεν είναι καν εν ενεργεία διεθνής”.