«Κάνω τον τενεκέ – χρυσάφι»

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθώς φαίνεται πως τα… κουκιά δεν του βγαίνουν λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται πολύ πίσω από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ κινδυνεύει ακόμα και να μην μπει στον δεύτερο γύρο!

Ο «ξανθός» έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» στην Αθήνα (ο σταθμός λέγεται πως ανήκει στον Μαρινάκη, αλλά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός το διαψεύδει) κι έβγαλε το παράπονό του για το κόμμα, που δεν στον στηρίζει όσο πρέπει, αν και είναι ο υποψήφιος της ΝΔ.

«Αγωνίζομαι για να κερδίσω την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρ’ ότι σ’ αυτόν τον αγώνα μπήκαμε με καθυστέρηση σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψηφίους. Είμαι μόνος μου. Το κόμμα της Ν.Δ. δεν βοηθάει σε τίποτα. Το μόνο που έκανε η Ν.Δ. ήταν να πει ότι ”επιλογή μου είναι ο Ιωαννίδης”. Από εκεί πέρα τίποτα. Σαφώς και τα στελέχη και οι περισσότεροι βουλευτές της Ν.Δ. με στηρίζουν», είπε ο Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε και για τον εαυτό του και το συγκριτικό πλεονέκτημα, που κατά την άποψή του, έχει σε σχέση με τον Τζιτζικώστα.

«Ό,τι έχω πιάσει και τενεκέ ακόμη, τον έχω κάνει χρυσάφι. Η επαγγελματική μου πορεία το αποδεικνύει. Και η πορεία μου στον αθλητισμό το αποδεικνύει περίτρανα. Ποιόν θέλει ο κόσμος ψηφίσει, αυτόν που δεν έχει καμία ιδιοτέλεια, όπως εγώ που δουλεύω από πέντε ετών, όταν έχασα τον πατέρα μου, κι έχω ένσημα στη ζωή μου ή αυτόν που προσπαθεί να φτιάξει το μέλλον του μέσα από την πολιτική;» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που δεν παραιτήθηκε από βουλευτής, προφανώς γιατί δεν πιστεύει στην εκλογή του.