Συνεχίζουν και βλέπουμε…

Την απόφαση να συνεχίσουν τις προπονήσεις τουλάχιστον και την επόμενη εβδομάδα πήραν οι παίκτες του Άρη ή τέλος πάντως όσοι συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Γιώργου Φοιρού και αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Δευτέρα στις 16:00.

Θα πρέπει βέβαια να τονιστεί πως από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο γήπεδο βρέθηκαν μόλις επτά, οι Διούδης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Αγγελούδης, Σταυρόπουλος, Ψυχογιός και Λεμονής, καθώς αρκετοί από όσους προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες πήραν άδεια…

Στο μεταξύ, σε αγωνιστικό επίπεδο, αύριο η Κ20 των «κίτρινων» θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (στις 11:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τα παιδικά τμήματα 2000 και 2001, θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τις Ελπίδες Ηλιούπολης αντίστοιχα. Ο αγώνας της ομάδας 2000 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα ξεκινήσει στις 16:30, ενώ το παιχνίδι της ομάδας 2001 με τις Ελπίδες Ηλιούπολης θα αρχίσει στις 14:30.