Πρώτη φορά χωρίς τον “Πούρτου”

Ένας από τους παίκτες που αναμφισβήτητα έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, είναι ο Νίκος Πουρτουλίδης.

Ο έμπειρος μέσος του Ηρακλή, που διακρίνεται για την υψηλή τεχνική του κατάρτιση, αλλά και για το πάθος στο παιχνίδι του, δεν έχει χάσει αγώνα των “κυανολεύκων” συμπληρώνοντας αισίως 32 παιχνίδια στη φετινή σεζόν.
Σ’ αυτά τα 2.510 λεπτά συμμετοχής, ο Πουρτουλίδης έχει πετύχει εφτά γκολ (τα δύο τελευταία με πέναλτι) συμπλήρωσε όμως και τέσσερις κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Θα είναι το πρώτο του σε όλο το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, στο ίδιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του και ο Πέτρος Κοντέων που επίσης συμπλήρωσε κάρτες, αλλά αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή, έχει αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο και σήμερα (2/5) υπεβλήθη σε θεραπεία.

Πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζει και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα θα αποφασιστεί στην αυριανή (3/5) προπόνηση, ενώ στο πρόγραμμα δεν μετείχαν επίσης οι Έντσο Σκόρτσα και Τάι, με τον τελευταίο να έχει άδεια λόγω του ότι η έγκυος σύζυγός του, νοσηλεύεται σε κλινική, έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους.