Πήρε Γεροβασιλείου ο ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γεροβασιλείου μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Γεροβασιλείου, που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5, είναι 28 ετών , έχει ύψος 1.99 και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ηρακλή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μ.Αλέξανδρος, Μουδανιά, Κορόιβος Αμαλιάδας, Φοίνικας Σύρου, Γαλαξίας , ΜΕΝΤ, Ηρακλής.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Γεροβασιλείου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Όσο για το πόσο εύκολη θα είναι η προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ ο έμπειρος κεντρικός είχε να πει: «Είναι χαρά για μένα που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο Γιάτση τον οποίο είχα προπονητή στον Γαλαξία. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον και ξέρω τι περιμένει από εμένα. Επίσης με τα περισσότερα παιδιά που παίζουν στον ΠΑΟΚ γνωριζόμαστε από παλιά και με άλλους έχω υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία».