«Ο Άρης δεν αντέχει άλλο στη Β΄ εθνική»

Ο πρώην διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και σχολίασε την κατάσταση της ομάδας φέτος, τα… περσινά, αλλά και τους γκολκίπερ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89,4:

«Πέρυσι τα πράγματα ήταν πολύ… χύμα, αλλά τώρα τα συμμάζεψαν και πιστεύω ότι η παρουσία του τεχνικού διευθυντή, οι γρήγορες μεταγραφές που έγιναν, καθώς και το γεγονός ότι ακόμη και ο προπονητής του Άρη είναι καλός, όπως μου έχει πει ο γιος μου, ο Αντρέας, που είναι επίσης προπονητής, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Άρης μπορεί να επανέλθει στη φυσική του θέση».

Για την ερχόμενη χρονιά στη Β΄Εθνική: «Δεν θα αντέξει ο κόσμος άλλη χρονιά στη Β΄ εθνική, είναι η τελευταία χρονιά που θα δει τον Άρη σε αυτή την κατηγορία, γιατί πρέπει να παίξει στη Superleague, λείπει ο Άρης από τη μεγάλη κατηγορία. Όλα όμως εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, από κανέναν άλλο».

Για την θέση του τερματοφύλακα, δήλωσε:«Ο Διούδης ήταν πέρυσι ο κορυφαίος της ομάδας και έφυγε στον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή, όταν ο Άρης παίξει στην φυσική του θέση, θα επιστρέψει και ο Διούδης. Εδώ ήρθε στη Γ΄ εθνική, δεν θα έρθει όταν ανεβεί η ομάδα; Ο Καντιμοίρης είναι έμπειρος τερματοφύλακας και ο Αναγνωστόπουλος ελπιδοφόρος, αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο και πιστεύω ότι θα βγάλουν με επιτυχία τη χρονιά».

Για τον κόσμο του Άρη:«Ο κόσμος του Άρη είναι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να έρθει κοντά στην ομάδα, να τη στηρίξει για να δούμε νέα μεγάλες επιτυχίες και να μη θυμόμαστε ακόμη και σήμερα, τι είχε γίνει στην Μπενφίκα και στην Περούτζια».