Άδωνις: «Ο ΠΑΟΚ και ο Μητσοτάκης…»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του ήταν ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε την αντιπαράθεση του Ιβάν Σαββίδη με το κόμμα του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για τον ΠΑΟΚτσή πατέρα του: «Ο πατέρας μου είχε καταγωγή από το Αμύνταιο και ήταν ΠΑΟΚτσής. Εγώ από την πλευρά μου γεννήθηκα στην Αθήνα, έγινα Παναθηναϊκός. Είχα κάνει πριν μερικά χρόνια μια δωρεά δέκα εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ στη μνήμη του πατέρα μου».

Για την αντιπαράθεση της ΝΔ με τον Ιβάν Σαββίδη: «Καλό είναι να αφήνουμε τα αθλητικά έξω από την πολιτική. Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς πως η ΝΔ έχει κάτι με τον ΠΑΟΚ; Ή για να το αντιστρέψω, ότι ο Τσίπρας έχει κάτι με τον Ολυμπιακό; Έκανε ένα σχόλιο ο Μητσοτάκης σε μια εκπομπή του Πορτοσάλτε για μια φάση και από τότε έγινε όλος ο χαμός. Είναι δυνατόν θα θεωρούν πως ο Μητσοτάκης είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ; Φυσικά και δεν είναι. Κακώς υπάρχει αυτή η αίσθηση στον κόσμο. Θα κάνουμε προσπάθεια να το διορθώσουμε. Δεν είναι στις προθέσεις της ΝΔ να τα βάλει με τον ΠΑΟΚ. Δεν ταυτίζω τον Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει ότι επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει μια πολιτική άποψη και λέει ότι θα δώσει τον αγώνα για να μη γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός ότι αυτό ισχύει για κάθε ΠΑΟΚτσή. Να σας θυμίσω, βεβαίως, πως όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο “Πρώτο Θέμα”, που δεν κρύβω ότι τη θεωρώ απαράδεκτη. Ελπίζω να έχει μετανιώσει γι’ αυτήν. Δεν μπλέκω τον ΠΑΟΚ με τις όποιες πολιτικές απόψεις του Σαββίδη. Δικαίωμά του να αισθάνεται κολλητός με όποιον θέλει. Σέβομαι τους αγώνες του για τον ποντιακό ελληνισμό, δεκτό να θέλει να είναι πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως, αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ. Δεν σημαίνει ότι επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να στηρίξει τον Καμμένο και τον Τσίπρα, ο κάθε ΠΑΟΚτσής θα γίνει υποστηρικτής του Καμμένου και του Τσίπρα».

Για τη δήλωση του Τσίπρα πως το μόνο που μένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: «Φοβάμαι σίγουρα ότι δεν θα το πάρει η ομάδα μου ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω, ο Τσίπρας ως τώρα δεν έχει πέσει μέσα σε καμία πρόβλεψη. Ευχή μου είναι να κερδίσει ο καλύτερος και να έχουμε καθαρό πρωτάθλημα».