«Να κλείσουμε με νίκη»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την τέταρτη θέση στη βαθμολογία της Α1 και ο αντίπαλος του να θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να έχει πιθανότητες παραμονής, όμως ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, τόνισαν πως θέλουν κλείσουν θετικά αυτό το κομμάτι της σεζόν και να μπουν δυναμικά στα play off.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη σημασία για τον αντίπαλό μας, αλλά και εμείς θέλουμε να κλείσουμε με νίκη αυτό το κομμάτι της σεζόν και να μπούμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε όλα αυτά για τα οποία δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα», δήλωσε ο Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά του ο Χαραλαμπίδης, είπε: «Και το παιχνίδι με τον Ίκαρο θέλει προσοχή, θέλει συγκέντρωση για να κλείσουμε με καλό τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να μπούμε πλέον στα πλέι οφ, όπου εκεί θα κριθούν όλα για την φετινή μας προσπάθεια. Είχαμε μία αρκετά μεγάλη περίοδο χωρίς αγωνιστικές δραστηριότητες και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και για τα ματς των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά».