Οι αλλαγές σε Μetropolis, Arena, Libero…

Νέα σεζόν ξεκίνησε και τα τρία αθλητικά ραδιόφωνα της πόλης προσπαθούν να κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμά τους για να κερδίσουν πόντους στη μάχη της ακροαματικότητας.

Το Metropolis, που στην τελευταία μέτρηση έπεσε στο 10.2, προσπαθεί να ανασκουμπωθεί, μήπως και επιστρέψει στα παλιότερα νούμερα.

Οι επιτελείς θέλησαν να ενισχύσουν τις ειδησεογραφικές εκπομπές του σταθμούς (12-2 και 4-6) και προκειμένου να ενισχυθεί η μεσημεριανή εκπομπή, σκέφτηκαν να μεταθέσουν τον Κωστή Ραπτόπουλου στο 10-12 για να δίνει καλύτερο lead in στην εκπομπή του Γιώργου Μπούζου.

Τελικά επιλέχτηκε να μη σπάσει το πετυχημένο δίδυμο του σταθμού Ραπτόπουλος – Κόκκινος, που είναι και η ναυαρχίδα του σταθμού (μαζί με Ραγκάτση), και στο 10-12 μετακόμισε ο Φώτης Πλιάκος (μαζί με τον Γιάννη Πάγκο), o oποίος συνεχίζει και στο 6-8 στο πετυχημένο δίδυμο με τον Νίκο Κουλιανό.

Διατηρώντας το δίδυμο Ραπτόπουλος – Κόκκινος στο 2-4, στα Κωνσταντινουπολίτικα ενισχύουν και την εκπομπή του Δημήτρη Κανελάκη στο 4-6, αν και φαίνεται πως έχει πέσει πάρα πολύ τελευταία.

Στον Arena υπέστησαν πλήγμα με την αποχώρηση του Κωστή Τσατσαρού.

Στην πρωϊνή ζώνη, ο Πετρουλάκης έχει ακόμη περισσότερη συμμετοχή, κάνοντας το 9-11, ενώ στις 11-12 μαζί με τον Μάκη Ιωαννίδη ανοίγουν γραμμές στον κόσμο. Στην απογευματινή ζώνη, ο Πετρουλάκης έσπασε την δίωρη εκπομπή του (4-6) κράτησε μόνο την πρώτη ώρα, και στο 5-6 ο Κώστας Κούσης κάνει μπασκετική εκπομπή.

Στον Libero έχουν να παρουσιάσουν την μεταγραφή του Κωστή Τσατσαρού που ξεκίνησε ήδη στην πρωϊνή ζώνη, στη θέση του Βακάρου, με τον οποίο σταμάτησε η συνεργασία. Στα σκαριά υπάρχει μια συμφωνία με πρώην διεθνή αθλητή, για να κάνει εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα. Απ΄ ότι λέγεται, στα σκαριά είναι και άλλη μία μεταγραφή, που θα προκαλέσει συζητήσεις. Γενικώς, στον Libero προσπαθούν να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα, με περισσότερους δημοσιογράφους και λιγότερους… χομπίστες.