Μέσα Τσιλιανίδης και Σκόρτσα

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, εν’ όψει της αυριανής (4/5) αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο (18.00) για την 7η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι-οφ της Football League.

Το πρόγραμμα μάλιστα, έκρυβε θετικές ειδήσεις για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος είδε τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ξεπερνά τις ενοχλήσεις του, αλλά και τον Έντσο Σκόρτσα να μην αισθάνεται ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του, με αποτέλεσμα αμφότεροι να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Αντίθετα, οι Πέτρος Κοντέων και Τάι, συνέχισαν με θεραπεία και μαζί με τους Μπάμπα (ανέτοιμος), Κηπουρό (λοίμωξη του αναπνευστικού) και Πουρτουλίδη (τιμωρημένος), θα απουσιάσουν από το παιχνίδι.

Μετά την εξέλιξη αυτή, στην αποστολή μετέχουν οι εξής είκοσι (20) ποδοσφαιριστές:

Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Ιντζόγλου, Λίμα, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Χιονίδης, Ζάχορα, Σκόρτσα, Σιατραβάνης, Παληγεώργος, Αποστολίδης.

Να σημειωθεί, ότι η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο σε ξενοδοχείο, προκειμένου αφενός να γευματίσει, αφετέρου για να αναλυθεί ο τρόπος που θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου, στην οποία ο Ηρακλής δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.