Μεγάλο πριμ σε παίκτες από Σαββίδη για τον τίτλο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η FORZA, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να δώσει ένα τεράστιο πριμ στους παίκτες σε περίπτωση που ο Δικέφαλος καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ τονίζει πως: «Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έκρυψε ποτέ ότι η κατάκτηση του τίτλου, αποτελεί διακαή του πόθο. Γεγονός που αποδείχθηκε και από την μεταγραφική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο φινάλε της περιόδου, που κόστισε μια… μικρή περιουσία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να διαθέσει ένα τεράστιο ποσό για να ανταμείψει τους παίκτες, δίνοντας τους ένα έξτρα κίνητρο για να κόψουν πρώτοι το νήμα του φετινού μαραθωνίου στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες για τις προθέσεις του, που προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Χαρακτηριστικά ζήτησε να μεταφερθεί στους παίκτες ότι το ποσό που θα μοιραστούν αν καταφέρουν να φέρουν το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, δεν θα έχει προηγούμενο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, στην επόμενη του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, θα είναι σε θέση να ανακοινώσει (προκειμένου να ενημερωθούν και οι παίκτες επίσημα), για το συνολικό ποσό που θα διαθέσει για την επίτευξη του στόχου.

Αυτό, που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι, η αναφορά γίνεται για το έξτρα πριμ, που θα διατεθεί ως κίνητρο. Τα συμβόλαια των περισσότερων παικτών, προβλέπουν πριμ από 25% έως 35% (υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις συμφωνίες, που έγιναν με τους εκπροσώπους του κάθε ποδοσφαιριστή), επί των χρημάτων που εισπράττουν ετησίως από την ΠΑΕ».