Αστραπές και βροντές Σαββίδη!

Άστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Σαββίδης! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε σήμερα για 5 ώρες (!) την διοίκηση και τα στελέχη του στην Τούμπα και τα άκουσαν όλοι κατά ριπάς!

Στη σημερινή πεντάωρη συγκέντρωση, παρόντες ήταν οι Βρύζας, Γκοντσάροβα, Ποικιλίδης, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος, Γκαγκάτσης, Τεβεκέλης, Μαυρομάτης και Παναγιωτάς. Δεν υπήρξε ούτε ένας, που δεν δέχτηκε τα βέλη του Ιβάν Σαββίδη…

Ο Ζήσης Βρύζας δέχτηκε έντονη κριτική για τις μεταγραφές και την ομάδα. «Δεν γίνεται κάθε χρόνο να αλλάζουμε 30 παίκτες, δεν έχουμε λεφτά για πέταμα» ήταν μία από τις ατάκες του Σαββίδη.

Η Μαρία Γκοντσάροβα δέχτηκε επικρίσεις για την πορεία διάφορων θεμάτων, όπως η Θέρμη και τα χρέη.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο Ηλίας Γεροντίδης τα άκουσαν για τις σχέσεις με τους οπαδούς και κάποιες κακές συμπεριφορές στο γήπεδο. Ως παράδειγμα, ο Σαββίδης έθεσε το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε αυτός που πέταξε την μπανάνα στον Σαλίνο.

Στον Μάκη Γκαγκάτση έγινε επίπληξη για το γεγονός ότι τα γραφεία δεν λειτουργούσαν σήμερα κανονικά, καθώς όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ «για μένα είναι σα να είναι Πέμπτη σήμερα, όχι Σάββατο».

Έντονες επικρίσεις δέχτηκε ο νομικός της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, για τον χειρισμό των νομικών θεμάτων, όπως για παράδειγμα της υπόθεσης Δώνη, και όχι μόνο.

Ο Σαββίδης ήταν λάβρος και για το τμήμα επικοινωνίας, το οποίο εκπροσώπησε στη συνάντηση ο επικεφαλής, Γιώτης Παναγιωτάς.

«Στην επικοινωνία είμαστε μηδέν. Τα μίντια δεν παίζουν τις θέσεις μας. Οι δημόσιες σχέσεις και το γραφείο τύπου, δεν δουλεύουν, δεν γίνεται τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από 5 ώρες επικρίσεων, ο Σαββίδης… έλυσε τους ζυγούς. Για τις μελλοντικές κινήσεις, δεν άνοιξε τα χαρτιά του, είπε απλώς ότι στις 28 Μαίου θα γίνει η γενική συνέλευση και σ΄ αυτήν θα προκύψει η διοίκηση.

Σε διοικητικό επίπεδο, δεν φαίνονται πιθανές κάποιες αλλαγές, άλλωστε το διοικητικό συμβούλιο έχει περισσότερο τυπικό, παρά ουσιαστικό χαρακτήρα.

Πιθανότατα ο Σαββίδης περιμένει την οριστική απάντηση των οργανωμένων, αν και όπως είναι γνωστό από χθες, δεν δέχονται να μπουν στη διοίκηση εκπρόσωποί τους.

Για τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που απουσιάζει στη Ρωσία και αναμένεται αύριο στην Αθήνα, δεν έγινε καμιά αναφορά.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και να αναλάβει την ευθύνη της ομάδας ο Βρύζας, εξακολουθεί να είναι το πιο πιθανό σενάριο.