Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων την προσεχή Δευτέρα θα λάβει χώρα η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου και η εκλογή των νέων μελών, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Παράλληλα, αποφασίστηκε η ΠΑΕ να κυνηγήσει με κάθε ένδικο μέσο την προάσπιση των συμφερόντων της, αλλά και το ξεκαθάρισμα των ρόλων εντός του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία παραβρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξηγώντας ότι «ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να εξελιχθεί και να γιγαντωθεί διατηρώντας τα κεκτημένα και τις ιστορικές καταβολές του» ζήτησε από τους συνεργάτες του να αφοσιωθούν 100% στο έργο που έχουν κληθεί να φέρουν σε πέρας αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου, σε συνδυασμό με το εχθρικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί σε όλα τα επίπεδα. Και οι απαραίτητες αλλαγές και η αναδιάρθρωση θα ξεκινήσει από την ίδια την ΠΑΕ όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε:
1. Να προσκληθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων, στην οποία θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της χρονιάς σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, οικονομικό κλπ).
2. Στη Γενική Συνέλευση που θα κοινοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, θα αποφασιστεί η διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου και ακολούθως η εκλογή των νέων μελών του.
3. Να ξεκαθαρίσει το οργανόγραμμα της εταιρείας ώστε οι ρόλοι, με τις αντίστοιχες απαιτήσεις, να είναι διακριτοί και ξεκάθαροι.
4. Να προβεί η ΠΑΕ μέσω του νομικού τμήματος σε κάθε νόμιμο ένδικο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του ΠΑΟΚ εναντίον όσων δυσφημούν, υποβαθμίζουν ή (και) παρεμποδίζουν με αθέμιτους τρόπους τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να συνεχιστούν τα βήματα ανάπτυξης της ομάδας σε οργανωτικά θέματα, ενώ παράλληλα υπήρξε δέσμευση να θωρακιστεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου όχι απλώς να αντεπεξέλθει σε αυτό το αρρωστημένο περιβάλλον, αλλά να επιβάλλει τις θέσεις του”.