Φυντάνης: «Στο χέρι μας να πάρουμε αποτέλεσμα»

Ο Ηλίας Φυντάνης, τοποθετήθηκε για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Super League του Σαββάτου (20:30 μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ, στην εφημερίδα «Ελευθερία», τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΛ δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και αυτό εμένα που με ικανοποιεί ιδιαίτερα, είναι πως τα παιδιά στη σημερινή προπόνηση, στο δίτερμα, έδειξαν πράγματα που μπορούν να τα βγάλουν και στο παιχνίδι.Υπήρχε μεγάλη διάθεση, πάρα πολύ καλή ψυχολογία και τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

Μίλησα μαζί τους και είδα στα μάτια τους, πως έχουν τρομερή θέληση να ικανοποιήσουν τον κόσμο, που έχουν απογοητεύσει μέχρι τώρα. Δεν είναι του παρόντος να μιλήσουμε για λάθη και να επιρρίψουμε ευθύνες. Όλοι έχουν μερίδιο και στις χαρές και στις λύπες, αλλά το ζητούμενο πάνω από όλα είναι το πως η ομάδα θα ορθοποδήσει.

Το θέλουν όλοι οι παίκτες, είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και τους είπα πως θέλω έντεκα παλικάρια στον αγωνιστικό χώρο και στον πάγκο να είναι έτοιμοι εκείνοι που θα χρειασθούν να παίξουν. Στο χέρι το δικό μας είναι να πάρουμε αποτέλεσμα, θα παίξουμε ορθόδοξα και δεν φοβόμαστε τίποτα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει αύριο στο AEL FC ARENA και να είναι βέβαιοι πως η ομάδα θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο».