Δεν μπόρεσε ο Εθνικός, το σήκωσε ο ΟΣΦΠ

Μόνο στα δύο πρώτα σετ ήταν ανταγωνιστικός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που έχασε με 3-0 στην έδρα του και έτσι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και στην Volley League.

Η ομάδα της Θράκης είχε δώσει δύο πολύ μεγάλους αγώνες στην έδρα των ερυθρόλευκων και αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει μια νίκη, η ψυχολογία της ήταν πολύ πεσμένη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να πάρουν και την 3η νίκη που χρειάζονταν (αυτή τη φορά μακριά από την έδρα τους) και να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα στην Volley League.

Τα δύο πρώτα σετ πήγαιναν πόντο-πόντο και ο Εθνικός τα έχασε στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός να είναι καταιγιστικός και να κερδίζει εύκολα…

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο όταν βγήκε ως αλλαγή ο Σιδηρόπουλος ο οποίος θα βάλει τέλος σε μια σπουδαία καριέρα. Περιχαρείς οι ερυθρόλευκοι για τον τίτλο, χαρακτηριστική η ατάκα του Κουρνέτα ο οποίος τόνισε: “Λες και είμαι 20 χρονών και πανηγυρίζω το πρώτο μου πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα”. Ιπποτικά χειροκρότησε όλο το γήπεδο τους πρωταθλητές, μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά και την ομάδα τους που πέτυχε έναν άθλο φτάνοντας μέχρι τους τελικούς.  

 Τα σετ: 24-26, 29-31, 16-25