Ανακοίνωσε διαρκείας η ΚΑΕ Ηρακλής

Με αφορμή την έναρξη της σεζόν στην Α2, το προσεχές Σάββατο, το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση: 

Η ΚΑΕ Ηρακλής 2017 ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου για τους αγώνες της Ομάδας μπάσκετ στο Ιβανώφειο.

Οι τιμές των Διαρκείας, που θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να είναι παρών σε κάθε Σαββατιάτικη γιορτή του μπάσκετ στο ιστορικό μας γήπεδο, παραμένουν οι ίδιες με πέρσι και είναι: 50 ευρώ για τα δύο πέταλα, 100 ευρώ για τη θύρα 2 (“μικρή” κερκίδα), 200 ευρώ (κεντρική θύρα, “επισήμων”), 500 ευρώ (VIP).

Με κεντρικό στόχο την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που ανήκει, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας ετοιμάζονται για μια απαιτητική σεζόν, με πίστη και αισιοδοξία. Με τη στήριξή σας, η προσπάθεια τους θα έχει όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία.

Οι περσινοί κάτοχοι μπορούν να ανανεώσουν με κράτηση της θέσης τους, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ιβανώφειο, σε ώρες και ημέρες εργάσιμες, και στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής, στο Κατσάνειο, τηλ. 2310207715.

ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ