Νεκρός σε τροχαίο οπαδός του ΑΠΟΕΛ

Θανατηφόρο δυστύχημα μ’ ένα νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία, στον δρόμο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες που οδηγούσε φίλος του ΑΠΟΕΛ, με σκοπό να βρεθούν στη Λεμεσό, παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα 18χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Σήμερα η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είναι συγκλονισμένη, από τον τραγικό και άδικο χαμό ενός νεαρού ανθρώπου μόλις 16 χρονών. Ο Γιώργος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, βρισκόμενος με φίλους του στο δρόμο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να παρηγορήσουν την οικογένεια του.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, η ποδοσφαιρική ομάδα και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Αιωνία σου η μνήμη Γιώργο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί και με τους άλλους τρεις φίλους του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται τραυματίες. Ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού να αναρρώσουν και να επιστρέψουν όσο πιο σύντομα γίνεται στις οικογένειες τους».