Τέλος ο Αναστόπουλος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος, έπειτα από κοινή απόφαση των δύο πλευρών. Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ με τον Πανιώνιο πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο. Μετά από συνάντηση που είχε ο καταξιωμένος τεχνικός, με τον κ. Νίκο Ζαμάνη και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας της ομάδας, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ευχαριστεί τον Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς, όπου και υποχρεώνουν την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να κινηθεί με εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό. Ευχόμαστε στο μέλλον να είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να υποδεχτούμε τον Νίκο Αναστόπουλο και πάλι στην Πανιώνια Οικογένεια».

Αντικαταστάτης του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων των «κυανέρυθρων».