ΟΣΦΠ: Σε απολογία για το ντέρμπι

Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην απειλούνται με τιμωρία της έδρας για τα πολλά καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι τους, ωστόσο τους περιμένει «τσουκτερό» χρηματικό πρόστιμο αφού είναι η δεύτερη φορά που καλούνται για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Άγνωστό είναι μέχρι στιγμής, το τι θα γίνει με την υπόθεση του εμετικού πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη, και αν θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα.

Η κλήση του Ολυμπιακού σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο είναι για αύριο Παρασκευή (27/10) έγινε «σύμφωνα με την Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/59/1/4-κθ΄από 24/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α΄- περ. γ΄, 2 περ. α΄, β΄ και ε΄, 3 περ. α΄ και στ΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο»