«Χωρίς άγχος στο Χαριλάου»

Για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Άρη μίλησε ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα αγωνιστεί χωρίς πίεση στο Χαριλάου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι περιττό να πούμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Εμείς ίσως έχουμε ένα αβαντάζ όσον αφορά την πίεση του παιχνιδιού, καθώς είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα η οποία είναι εκ των πραγμάτων υποψήφια να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει στην Super League. Εμείς δεν έχουμε πίεση και θα πάμε στο παιχνίδι για να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό. Δεν θα πάμε παθητικά και να περιμένουμε πίσω. Θα προσπαθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας και με την τακτική που έχουμε στήσει όλη την βδομάδα για το παιχνίδι, να προβληματίσουμε τον αντίπαλο και να κάνουμε στην επίθεση κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει».

Για την εικόνα του Άρη απέναντι στον Πανιώνιο: «Καμία ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης είναι το φαβορί σε όλα τα παιχνίδια και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι τέτοια όπου πάντα περιμένεις το απρόσμενο. Είτε από κάποια ατομική ενέργεια ή κάποια έμπνευση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, καθώς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα πάμε για το καλύτερο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνουμε και εμείς σαν ομάδα, οπότε θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε και αν καταφέρουμε να πάρουμε και κάτι θα είναι ευχής έργον».

Για τις αδυναμίες του Άρη: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Ειδικά όταν παίζεις με μεγαλύτερο αντίπαλο, οι αδυναμίες αυτές φαίνονται παραπάνω. Προσπαθήσαμε να δούμε τις αδυναμίες του Άρη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να μπορέσουμε να τις εκμεταλλευτούμε στο αυριανό παιχνίδι».

Για την διαφορά του περσινού Άρη με τον φετινό: «Σε όλα τα επίπεδα ο Άρης φέτος είναι πιο ώριμος και έτοιμος να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πέρσι. Με τις μεταγραφικές του κινήσεις και με τα διοικητικά, έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και τρέφω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Έχει όλο το πακέτο για να τα καταφέρει».

Για τον στόχο του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας έχει στόχο να καταφέρει να αποφύγει τις περιπέτειες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι εφικτό και υπάρχει πολύ ταλέντο. Ήρθαν καινούργια παιδιά τα οποία θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές στον κορμό της ομάδας που έμεινε και τα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να αισιοδοξούμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες γενικά και ειδικά για αυτές που ξεκίνησαν με προβλήματα την χρονιά. Η Football League παραδοσιακά είναι μια κατηγορία που έχει να κάνει με την δύναμη. Ακόμα και τα φαβορί δυσκολεύονται στα παιχνίδια τους. Θα είναι δύσκολη χρονιά για τις ομάδες σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό που ξεκινάει το πρωτάθλημα επιτέλους και φτάσαμε σε σημείο να πανηγυρίζουμε για την έναρξή του. Το βασικό είναι να καταφέρουμε να το τελειώσουμε όλες οι ομάδες».