«Πρέπει να σκοράρουμε και εκτός έδρας»

Τη θέληση να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να αποδείξουν πως δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, τόνισε ο Μιγκέλ Βίτορ μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να πάρει την πρώτη θέση, ενώ επεσήμανε πως ο “δικέφαλος” έχει δύσκολους αγώνες από ‘δω και πέρα και πρέπει να σκοράρει και εκτός έδρας.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της Nova: “Θέλαμε να δείξουμε ότι το παιχνίδι Κυπέλλου ήταν μια κακή στιγμή για εμάς αλλά σήμερα δείξαμε ότι δεν υπάρχει διαφορά στις ομάδες και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ισοπαλία δεν ήταν κακή αλλά θέλουμε την πρώτη θέση. Σε αυτή τη φάση όλοι μπορούν να κερδίσουν αλλά εμείς ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολους αγώνες μέχρι το τέλος οπότε θα πρέπει να σκοράρουμε και εκτός έδρας. Δεν ξεκινήσαμε τόσο άσχημα το παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες αλλά όταν βρεθήκαμε πίσω έπρεπε να βελτιωθούμε επιθετικά και στο ημίχρονο μιλήσαμε για το τι έπρεπε να αλλάξουμε. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές και πιστεύω ότι κλείσαμε καλά το ματς».