Ο άτυχος Ρενέ κι ο ΠΑΟΚ

Το όνομα Ρενέ Μιούλεστιν μπορεί να μην λέει και πολλά πράγματα στο ελληνικό κοινό, είναι ωστόσο ένα πρόσωπο με ενδιαφέρον που παρά λίγο να μπλεχτεί και στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για έναν Ολλανδό προπονητή, ο οποίος απολύθηκε σήμερα από την Φούλαμ και στη θέση του προσλήφθηκε ο Φέλιξ Μάγκατ, ο οποίος θα είναι πλέον ο προπονητής του Καραγκούνη και του Μήτρογλου.

Ο Μιούλεστιν έκανε καριέρα τα τελευταία χρόνια ως πρώτος βοηθός του Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον ακολούθησε στην έξοδο, όταν αποχώρησε ο Σερ Άλεξ.

Η επόμενη δουλειά του ήταν στην Ανζί Μαχάτσκαλα, ως βοηθός του Γκους Χίντινκ. Το αξιοπερίεργο είναι πως όταν πήγε στην Ανζί, γράφτηκε ότι είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ ως πρώτος προπονητής!

Μόλις έφυγε ο Χίντινκ, ο Μιούλεστιν ανέλαβε πρώτος προπονητής της Ανζί, αλλά ο Κερίμοφ ουσιαστικά διέλυσε την ομάδα, πουλώντας όλα τα αστέρια της, κι ο Ολλανδός πλήρωσε το τίμημα για τα άσχημα αποτελέσματα που ακολούθησαν, και πήγε στην Φούλαμ για να αναλάβει βοηθός του επίσης Ολλανδού Ντικ Γιολ. Μόλις αποχώρησε ο Γιολ από την Φούλαμ, ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Μιούλεστιν, για να αποχωρήσει σήμερα, δίνοντας τη σκυτάλη στον Μάγκατ.