Ιβάν: «Είμαστε περήφανοι»

Την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ20 του ΠΑΟΚ και γενικά για την παρουσία των τμημάτων υποδομής, εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους υπεύθυνους της Κ20 για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι η επιβράβευση για τη συνολική δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Η αγωνιστική παρουσία και το ήθος που επέδειξαν αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά αυτά είναι πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία τους, ωστόσο έχουν ακόμη αρκετά βήματα να πραγματοποιήσουν.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος επιβεβαιώνει ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα και τους αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Η προσοχή μας στα Τμήματα Υποδομής δεν είναι συγκυριακή. Αποτελεί στρατηγική δέσμευση.

Την περασμένη σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Κ17, εφέτος το πρωτάθλημα Κ20, ενώ σε εξαιρετικό επίπεδο παραμένουν και τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αρκετοί παίκτες έχουν ήδη συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους!»