Καλαϊτζίδης εναντίον διαιτητή

Ο Απόλλων έχασε δύο βαθμούς από την Σπάρτη και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τα… έβαλε με τον διαιτητή του αγώνα, τον Δραμινό, Κοτσάνη…

Ο προπονητής του Απόλλωνα πηγαίνει στις συνεντεύξεις τύπου, μόνο όταν δεν κερδίζει η ομάδα του και σήμερα πήγε και μίλησε (και) για τον διαιτητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Μπορούμε και καλύτερα, ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε και είχε την ανοχή του διαιτητή. Γνωρίζαμε περί ποιον πρόκειται και αφορά τον τομέα που επέτρεπε στους αντιπάλους να χρησιμοποιήσουν την καθυστέρηση αλλά και στην τελευταία φάση άποψή μας είναι ότι υπάρχει φάουλ.

Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα αν είχε πετύχει γκολ ο αντίπαλος, θα ερχόταν το αποτέλεσμα που προσδοκούσε ο διαιτητής, όπως το ερμηνεύουμε εμείς. Είναι για να απονείμουν δικαιοσυνη και όχι να επιλέγουν τα σφυγρίγματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να βρούμε επιπλέον λύσεις στις επιλογές του αντιπάλου.

Είναι επιλογή του κάθε αντιπάλου και είναι αγωνιστική συνθήκη δική μας ευθύνη που δεν είχαμε τις λύσεις και κέρδος για τον αντίπαλο. Είναι όλες δοκιμασμένες λύσεις γνωρίζουμε τι μπορεί να δώσει καθένας από τα παιδιά. Μια λύση ήταν ο Ντούνγκα που μπορεί να σουτάρει από μέση απόσταση να πλαγιοκοπήσει, το πρόβλημα ήταν οι συνεργασίες που δεν μας επέτρεπαν να φτάσουμε σε φάση εκτέλεσης. Αν της κόψεις το ρυθμό έχει προβλήματα μας έκοβε συνέχεια το ρυθμό και σε κάθε σφύριγμα χρειαζόταν ένα λεπτό για να ξεκινήσει ο αγώνας μπορεί να είχαμε 30 διακοπές στον αγώνα. Ήταν ένας παράγοντας που δεν εξαρταται από μας».