Στη Dailymail τα επεισόδια της Λεωφόρου!

Θέμα και εκτενή αναφορά στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν χτες στη Λεωφόρο έγινε από την ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής αγγλικής εφημερίδας, “Dailymail”. Μέσα στο κείμενο υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από την ώρα των επεισοδίων -και… περιγραφή των όσων γίνονταν- , ενώ υπάρχει και βίντεο με αυτά (σ.σ. από την τηλεοπτική μετάδοση της Nova).

Mε τίτλο “Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδες και καρέκλες στα play off της ελληνικής Super League στην Αθήνα, η οποία έγινε βίαιη”, ξεκινά το κείμενο του Άγγλου δημοσιογράφου, ο οποίος στη συνέχεια τονίζει τη σπάνια μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και την… εξαίρεση που έγινε στο συγκεκριμένο αγώνα.

Επίσης, επισημαίνει πως άργησε σχεδόν μισή ώρα να ξεκινήσει το παιχνίδι, καθώς οι Αρχές προσπαθούσαν να… ανακτήσουν τον έλεγχο. Το πρόβλημα, όπως αναφέρει, ξεκίνησε όταν μπήκε μια ισχυρή ομάδα 600 οπαδών του ΠΑΟΚ (σ.σ. τους… διπλασίασε!) και σύντομα άρχισαν να πετούν ο ένας στον άλλον φωτοβολίδες, βεγγαλικά και καθίσματα πάνω από το διαχωριστικό “φράχτη”, την ώρα που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να συμμετέχουν στα επεισόδια, πριν δραστηριοποιηθούν τα ΜΑΤ και διαλύσουν το πλήθος.

Τέλος, στέκεται και στην κίνηση των “αφεντικών” των δύο ομάδων, Γιάννη Αλαφούζου και Ιβάν Σαββίδη, να προσεγγίσουν το σημείο και να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ για τον αγώνα αυτόν καθεαυτόν αναφέρει απλώς το σκορ . Δεν παραλείπει να υπογραμμίσει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συγκρούστηκαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, αναφέροντας τα -μικρά- επεισόδια που έγιναν στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.