Πολύ ξύλο στο μπέιζμπολ!

Απίστευτα επεισόδια έγιναν στον αγώνα Παναθηναϊκού – Leaders Βουλιαγμένης στο Ελληνικό, για το πρωτάθλημα του μπέιζμπολ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 15-12, αλλά με το αποτέλεσμα ουδείς ασχολήθηκε, αφού ένας παίκτης της Βουλιαγμένης, έδειρε τον διαιτητή κι έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, που κατέληξε στο νοσοκομείο!

Η περιγραφή, είναι από την ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού :

«Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από επεισόδια εντός του γηπέδου με τον αθλητή Τσετσένη της αντίπαλης ομάδας στο 6ο inning να διαφωνεί με μια απόφαση του διαιτητή και να τον… κλωτσάει (!) και τον ρέφερι να ανταποδίδει. Ο αθλητής αντί να σταματήσει συνέχισε την ανάρμοστη συμπεριφορά του και καταφέρθηκε εναντίον του αθλητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Πιπέργια, ο οποίος πήγε να δώσει τέλος στη συμπλοκή. Ωστόσο, ο παίκτης των Leaders τον τραυμάτισε με τις τάπες των παπουτσιών σοβαρά, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και έφυγε με 8 ράμματα στο χέρι.

Δυστυχώς, το επεισόδιο δεν τελείωσε εκεί αφού ο αθλητής της ομάδας της Βουλιαγμένης “θολωμένος” πήρε ένα ρόπαλο και από… τύχη δεν τραυματίστηκε ο Γαρύφαλλος Φραδέλος. Ο διαιτητής τον απέβαλλε και οι συμπαίκτες του τον έδιωξαν από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Οι υπεύθυνοι του τμήματος του Τριφυλλιού ενημέρωσαν ήδη την Ομοσπονδία και ο αθλητής των Leaders αναμένεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Τα γεγονότα αυτά σίγουρα επισκίασαν την αναμέτρηση και την προσπάθεια των παικτών του Τομ Μαζαράκη με το δύο στα δύο να είναι πραγματικότητα για τη φιλόδοξη και νεοσύστατη ομάδα του Π.Α.Ο»