By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κόνιαρης: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αύριο»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Κόνιαρης: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αύριο»

Τhessports
Last updated: 07/11/2017 17:28
Τhessports
Share
SHARE

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε στην media day του ΠΑΟΚ, για την ανάγκη του Δικεφάλου να πετύχει μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα όπως η Τενερίφη, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Κέβιν Ντίλαρντ που αποχώρησε από την ομάδα.

Αναλυτικά:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Τενερίφη είναι μία ομάδα που δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και παραμένει και πολύ καλή ομάδα. Τους ξέρουμε από τα περσινά παιχνίδια και θέλουμε να κερδίσουμε”, είπε και πρόσθεσε: “Δουλεύουμε πολύ για να έρθουν οι νίκες αυτές. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είναι καθαρά θέμα χημείας, βελτιωνόμαστε και θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια”.

Για την αποχώρηση του Ντίλαρντ: “Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Εμείς δουλεύουμε κανονικά, χωρίς να αλλάζει κάτι, απλώς με τη φυγή του θα μπουν κι άλλα παιδιά στο ρόστερ. Δεν αλλάζει κάτι επειδή έφυγε ένας παίκτης”.

Για το αυριανό παιχνίδι, είπε: “Δεν βλέπουμε κανένα παιχνίδι αν είμαστε φαβορί η όχι. Είναι δύσκολος αντίπαλος, έχει μία ήττα στον όμιλο. Περιμένουμε την Τενερίφη να εμφανιστεί δυνατή και έτσι θα είμαστε και εμείς”.

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ: “Κυρίως είναι στην άμυνα, φαινόταν αυτό νομίζω ξεκάθαρα σχετικά με το που είναι το πρόβλημά μας. Είναι θέμα προσπάθειας και ενέργειας, δεν υπάρχει πίεση θέλουμε να κερδίσουμε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Δεν θα αγχωθούμε θα κάνουμε όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις”.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Αρη: “Το ντέρμπι είναι μετά τώρα μόνο την Τενερίφη κοιτάμε”.

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: “Πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα να βελτιωθούμε και να σκοράρουμε στην επίθεση. Ετσι θα έχουμε ελπίδες”.

Για το αν αλλάζει ο ρόλος του μετά τη φυγή Ντίλαρντ: “Δεν αλλάζει ο ρόλος μου, ο ίδιος είναι”.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
TAGGED:ΜπάσκετΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τζόουνς: «Ευκαιρία να αντιδράσουμε»
Next Article Προσφυγή από την «Ελληνικός Χρυσός»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US