“Θα τα καταφέρουμε”

Την πίστη του, ότι ο Ηρακλής θα καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στην Superleague, εξέφρασε και σήμερα (5/5) ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος.

“Παίξαμε με μια καλή ομάδα και η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Θα κάνουμε όλη μας την προσπάθεια, θα δώσουμε όλο μας το είναι για να οδηγήσουμε τον Ηρακλή στην Superleague. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν πολλές ισοπαλίες, γιατί όλες οι ομάδες προσέχουν την άμυνα τους και δεν θέλουν να χάσουν, αλλά όποια βρίσκει ευκαιρία κερδίζει” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή στον “Arena FM” και πρόσθεσε: “Η ομάδα προσπαθεί. Κάναμε τρεις ισοπαλίες και ιδιαίτερα με τον Αιγινιακό, έπρεπε να κερδίσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε διάρκεια, είχαμε όμως στο τελευταίο. Πιέσαμε και έστω και δύσκολα κερδίσαμε. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Τα επόμενα τρία για την ακρίβεια είναι πολύ καθοριστικά. Σ’ ότι αφορά αυτό με τον Φωστήρα, πρόκειται για μια ομάδα που είναι έκπληξη. Έκανε εξαιρετική πορεία στο δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και έχει ενθουσιασμό, όμως εμείς ως Ηρακλής πρέπει να κερδίσουμε.

Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε με μια ατομική ενέργεια. Είμαστε ομάδα και ως τέτοια πρέπει να παίζουμε. Είμαστε Ηρακλής και πάμε μόνο για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. όπως και με τον Ολυμπιακό Βόλου κάναμε το ίδιο και πιστεύω ότι την αξίζαμε”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει είπε: “Αλλιώς δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να αναλάβω την ομάδα. Το πιστεύω πάρα πολύ και το πιστεύουν και οι παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε και να κοιτάμε τον εαυτό μας. Ο Ηρακλής θα ανέβει γιατί το πιστεύουμε όλοι”.

Σχετικά με τα φαβορί για την άνοδο πρόσθεσε: “Οι ομάδες που είναι στην κορυφή, είναι τα φαβορί. Όμως παρά τα μπόνους οι διαφορές μίκρυνα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Εμείς είμαστε δυνατοί, το πιστεύω και με τη νίκη την Τετάρτη πιστεύω πως θα το πιστέψει και ο κόσμος για να μας στηρίξει όπως χθες”.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε: “Βλέπω στο βάθος το πρόγραμμα και το έχω αναλύσει. Προς το παρόν βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, όπου έχουμε κάποια θέματα με την ενδεκάδα, αλλά μην περιμένετε από μένα να μιλήσω για τα προβλήματα. Δικαιολογίες δεν ψάχνουμε. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και θέλουμε παίκτες που παίζουν για την φανέλα, τον κόσμο, για την ομάδα. Ο σύλλογος αυτός, δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β’ Εθνική”.