Άρης: Απουσίες και επιστροφές

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Καλλιθέα και ο Δημήτρης Σπανός είδε τους Τσουμάνη και Κάσσο να μένουν εκτός προγράμματος. 

Αντίθετα στην διάθεση του τέθηκαν οι Δελιζήσης, Μπούρμπος και Βαλεριάνος.

Αναλυτικά από το δελτίο τύπου:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Καλλιθέα στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/11, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Τσουμάνης, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, συνέχισε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, ενώ ο Πασχάλης Κάσσος (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) ακολούθησε -προληπτικά- ατομικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, οι Γιώργος Δεληζήσης και Χρήστος Μπούρμπος προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και ο Γιώργος Βαλεριάνος μπήκε στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο». Με την αυριανή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το παιχνίδι με την αθηναϊκή ομάδα.»