Πρώτο δείγμα θετικό

Άρχισαν οι συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και τους Αρειανούς επιχειρηματίες που έχουν εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια που έχει αρχίσει για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Στο κάλεσμα της διοίκησης Στεφανίδη, ανταποκρίθηκαν οι Δασυγένης, Τσαρούχας, Παπαϊωάννου, Ορφανίδης και Μπακούρας, ενώ ο Γράντας, αν και δεν ήταν παρών επί της ουσίας εκπροσωπήθηκε από τον Παπαϊωάννου. Στην συζήτηση που διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, συμμετείχαν ο νέος επικεφαλής του λογιστηρίου Στάθης Ρούσσος, αλλά και οι νομικοί Αργυριάδης και Γρόλιος. Ακόμη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τεχνικής εταιρείας Σαμαράς-Τσάμης, που παρουσίασαν πλάνο εκμετάλλευσης του γηπέδου, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο Καλαφάτη.

Τέθηκαν επί τάπητος τα οικονομικά δεδομένα, έγινε μία αναφορά στο πλάνο βιωσιμότητας που έχει εκπονηθεί και υπήρξε μία γενική ενημέρωση προς όλους. Τονίστηκε πως για να μπορέσει να παίξει ο Άρης στην δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να βρεθεί ένα ποσό περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Θεωρείται δεδομένο πως σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους συναντήσεις, το γενικό κλίμα που επικράτησε ήταν να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα ώστε να μπορέσει ο Άρης να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν την επιθυμία να μην συμμετάσχουν σε κάποιο διοικητικό σχήμα. Όσο περνάει η ώρα αναμένεται να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.