«Αυτονόητο ότι πρέπει να κερδίζουμε»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου, τοποθετήθηκε αναφορικά με το ματς κόντρα στην Καλλιθέα, το σπουδαίο φιλικό με την Μπόκα, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio:

Για το ματς με την Καλλιθέα για να συνεχίσει: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μετά από ένα φιλικό-γιορτή, μετά από δύο νίκες. Ήταν ένα ματς παγίδα. Σε μεγάλο βαθμό ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν το κλειδώσαμε στο α΄μέρος. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Μετά το φιλικό της Τετάρτης, ο κόουτς μας μίλησε την Πέμπτη. Έπρεπε να το ξεχάσουμε, να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα πήγαμε καλά».

Για την εικόνα του Άρη: «Βάση της εικόνας που κι εγώ είχα, είχαμε κατοχή στο α΄μέρος, ευκαιρίες, αλλά δεν τις κάναμε γκολ».

Για το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη: «Αυτονόητο είναι οι νίκες, αλλά πρέπει να τα κοιτάμε όλα όπως τα προηγούμενα. Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε στόχο μόνο τη νίκη».

Για τη νοοτροπία: «Σε όλα τα παιδιά έχει περάσει. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς και στο τέλος να έχουμε κάνει αυτό που πρέπει».

Για το.. μηδέν στην άμυνα: «Το πρωτάθλημα το δίνει η σφιχτή άμυνα, το μηδέν πίσω. Όσο λιγότερα δεχθούμε τόσο καλύτερα».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Άρης: «Παιχνίδι με το παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε μόλις το τρίτο επίσημο για το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο: «Είναι σαν στοίχημα για εμάς. Σιγά σιγά θα μαζέψουμε πολύ κόσμο. Κι αυτό θα γίνει με την διάθεση που θα δείχνουμε σε κάθε ματς».

Για την διαιτησία:«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να μένουμε στη διαιτησία. Με την απόδοσή μας να μην τους αφήνουμε δικαιώματα».

Για την ατμόσφαιρα με Μπόκα: «Όλοι είχαμε δει, τα στιγμιότυπα από το προηγούμενο φιλικό. Ωστόσο, άλλο να το βλέπεις σε βίντεο και άλλο να το ζεις. Αξέχαστη εμπειρία για όλα τα παιδιά. Έδειξε τη δυναμική της ομάδας. Σε δύσκολα χρόνια οργάνωσε ένα σπουδαίο φιλικό. Να έχουμε την υγεία ματς, θα πετύχουμε τον στόχο φέτος».