Λούκας: «Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Το να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι πολύ σημαντικό για μένα», υποστήριξε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα La Voz της Γαλικίας, από όπου και κατάγεται, ο Λούκας Πέρεθ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έδειξε να πιστεύει στον τελευταίο φετινό στόχο του Δικεφάλου, δήλωσε ικανοποιημένος από την ζωή στην Ελλάδα, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

lucas_lavoz

Παράλληλα, άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ισπανία:

«Φυσικά και θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ισπανία. Ποιος ξέρει; Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα. Μου λείπουν κάποια πράγματα και κάποιοι άνθρωποι από την πατρίδα, αλλά είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να έχω παράπονο», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός. «Είμαι πιο χαρούμενος στην Ελλάδα από ό,τι στην Ουκρανία. Οι συνθήκες εδώ είναι καλύτερες, ο καιρός πιο θερμός και η ζωή θυμίζει πολύ αυτή στην Ισπανία, ενώ με έχουν υποδεχτεί με αγάπη. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει ανέβει με παίκτες που έχουν όνομα στην Ευρώπη. Αυτό και η καλή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν βοηθήσει. Στην Ουκρανία έπαιζες περισσότερο για τους προέδρους παρά για τους φιλάθλους. Κάποιες φορές ήταν μόλις 300 άτομα στην εξέδρα. Εδώ όλα έχουν να κάνουν με τους φιλάθλους», τόνισε ο Λούκας.