Ψάχνει πρόεδρο με αγγελία!

Μία εταιρία από την Αγγλία ψάχνει πρόεδρο και εμπορικό διευθυντή για λογαριασμό μίας ομάδας, που αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, η οποία έχει αρκετά κοινά με τον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για έναν σύλλογο, που δεν κατονομάζεται, δεν αναφέρεται ούτε αν είναι στη Νότια ή στη Βόρεια Ευρώπη, ανατολικά ή δυτικά, αν βρέχεται γύρω γύρω από θάλασσα κι έχει απέραντες παραλίες ή όχι κλπ, αλλά επειδή πρόκειται για ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Όπως διαβάζουμε στη σχετική αγγελία, πρόκειται για μια ομάδα με “περήφανη κληρονομιά και μακρά και πετυχημένη ιστορία στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις με φιλόδοξους στόχους στα επόμενα τρία χρόνια”, κι επειδή σ΄ αυτή την ομάδα τρέχει “ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και πλήρους ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος και των εμπορικών και διοικητικών υπηρεσιών”, ίσως να είναι ευκαιρία για κάποιους καταρτισμένους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν σ΄ αυτό το πρότζεκτ και φυσικά, να βρουν μια καλή δουλειά. Άλλωστε στην Ευρώπη, σύνορα δεν υπαρχουν.

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για καλή δουλειά, αρκεί φυσικά οι οπαδοί της εν λόγω ομάδας να έχουν λίγη υπομονή, μέχρι να υλοποιηθεί το πρότζεκτ.

Η αγγελία αναφέρει τα εξής

“Η εταιρία Sports Recruitment International αυτή την περίοδο συνεργάζεται με ομάδα του Γιουρόπα Λιγκ για τον εντοπισμό και την πρόσληψη δύο ατόμων για την διευθυντική ομάδα του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε νέες επενδύσεις τρέχοντας ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και πλήρης ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος, των εμπορικών και διοικητικών υπηρεσιών.

Ο Σύλλογος έχει μια υπερήφανη κληρονομιά και μια μακρά επιτυχημένη ιστορία, τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, ενώ έχει φιλόδοξους στόχους για την εγχώρια και ευρωπαϊκή επιτυχία κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών χρόνων.

Ο πρόεδρος θα αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα έχει αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα να οδηγεί την ομάδα τόσο στους αγωνιστικούς, όσο και στους εμπορικούς στόχους. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης στρατηγικής του συλλόγου γνωστοποιώντας τη σε ολόκληρο το προσωπικό της εταιρίας.

Ο πρόεδρος θα έχει έναν ηγετικό ρόλο, με πλήρη ευθύνη απέναντι στην ξεχωριστή – ομάδα που θα έχει την αποκλειστική ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και των υπολοίπων τμημάτων, όπως το οικονομικό, το δικαστικό, το εμπορικό και της επικοινωνίας.

Ο εμπορικός διευθυντής θα υποβάλλει τις εκθέσεις του στον Πρόεδρο και θα καθοδηγεί όλες τις εμπορικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και των υπολοίπων ημερών. Η εμπορική στρατηγική του συλλόγου θα χαράσσεται από τον εμπορικό διευθυντή, που θα δημιουργήσει και θα πρέπει να αξιοποιήσει ένα πρόγραμμα με έμφαση στις χορηγίες, τη φιλοξενία εντός του γηπέδου, το λιανικό εμπόριο, με στόχο την μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη του εμπορικού κομματιού”

Στο link http://m.sportsrecruitment.com/jobs/details/1336/president-commercial-director μπορείτε να δείτε την πρωτότυπη αγγελία και αν ενδιαφέρεστε να στείλετε το βιογραφικό σας…

Y.Γ. Άνθρωποι που επικοινώνησαν με την εταιρία, ισχυρίζονται ότι η ομάδα της αγγελίας είναι ο… ΠΑΟΚ. Για να δούμε!