«Διαλύσατε τη λογική»

Με μία ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ, απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην απόρριψη της έφεσής της από την δευτεροβάθμια επιτροπή, αλλά και στην απόφαση να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ κατηγορεί την ΕΠΟ για την απόφαση που πήρε, αλλά και τα όσα έχουν προηγηθεί, χωρίς όμως να ενημερώνει για το τι σκοπεύει να κάνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ :

“Η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να τιμωρήσει την ομάδα μας με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα Play Off διαλύει το όποιο ψήγμα λογικής (αν) είχε απομείνει στο ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα.

Η σημερινή απόφαση αναδεικνύει εμφανώς τη θεσμική βούληση της διοίκησης της ΕΠΟ να τιμωρήσει παραδειγματικά τον ΠΑΟΚ καταστρατηγώντας τους δικούς της κανονισμούς, εφευρίσκοντας σωματικές βλάβες που όχι μόνο δεν υπήρξαν ποτέ, αλλά και δεν καταγράφηκαν από κανέναν αξιωματούχο του αγώνα.  Η, δε, αφαίρεση βαθμών από τα Play Off αντιτίθεται σε κάθε έννοια της αρχής της αναλογικότητας.

Η σημερινή απόφαση ολοκληρώνει (;) «ιδανικά» μια σεζόν στην οποία η διοίκηση της ΕΠΟ αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο πως αδυνατεί να διαχειριστεί το ο,τιδήποτε. Πόσω μάλλον να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου”