«Να επεκτείνουμε το ρεκόρ στην Τούμπα»

Η ανακοίνωση της απόφασης για την αφαίρεση 3 βαθμών από τα play οff για τον ΠΑΟΚ είναι… πολύ πρόσφατη, αλλά για τον τρίτο αγώνα αυτής της διοργάνωσης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο, μίλησε νωρίτερα ο σέντερ μπακ του “δικεφάλου”, Μιγκέλ Βίτορ, τονίζοντας την ανάγκη να μείνουν συγκεντρωμένοι και να δείξουν την ποιότητά τους στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ξέρουμε πως στα πλέι οφ υπάρχει αυτή η δυσκολία των διαδοχικών αγώνων Κυριακή – Τετάρτη αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε αγώνες Κυριακή – Πέμπτη για το Europa League, συνεπώς είναι κάτι που νομίζω πως μπορούμε να το διαχειριστούμε. Γνωρίζουμε τον Ατρόμητο, είναι πολύ καλή ομάδα, πραγματοποίησαν πολύ καλή σεζόν και γνωρίζουμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ωστόσο θα είναι στην έδρα μας, θέλουμε να νικήσουμε, όπως νικήσαμε σχεδόν κάθε αγώνα εκεί φέτος και θέλουμε να επεκτείνουμε αυτό το ρεκόρ», είπε αρχικά.

Για την απουσία του κόσμου: «Φυσικά κι είναι καλύτερα με τη στήριξη των φιλάθλων μας στις κερκίδες. Δώσαμε δυο – τρεις αγώνες χωρίς τον κόσμο μας στο ξεκίνημα της σεζόν, έχουμε ζήσει τη σχετική δυσκολία, όμως ακόμη και δίχως το κοινό μας οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, στον αγώνα και να δείξουμε την ποιότητά μας στον αγωνιστικό χώρο, αυτό είναι και το πιο σημαντικό».