Με Μπάμπα για να πιάσει τον…Ταύρο

Με μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, εν’ όψει της αυριανής (6/5) αναμέτρησης με τον Φωστήρα (18.00) στο γήπεδο του Ταύρου.

Μάλιστα η αποστολή, είχε και έκπληξη καθώς μετά από δύο περίπου μήνες, μετέχει σ’ αυτή ο Χασόμα Μπάμπα, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Κάτι που δεν συνέβη με τους Ζάχορα και Παπαστεριανό που θα εκτίσουν την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας τους, τον επίσης τιμωρημένο Ματσούκα, τον τραυματία Τάι, αλλά και τους Κηπουρό και Σαράφογλου που έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Μετά την εξέλιξη αυτή, στην αποστολή μετέχουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Χουάντερσον, Κολίτσης, Σαββίδης, Κοντέων, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρούπης, Κουρδάκης, Κραγιόπουλος, Λίμα, Ιντζόγλου, Μπαμπά, Πουρτουλίδης, Παληγεώργος, Σιατραβάνης, Σκόρτσα, Τσιλιανίδης, Χιονίδης, Αποστολίδης.

Να σημειωθεί ότι μετά την προπόνηση η ομάδα γευμάτισε στην Μίκρα, ενώ η πτήση για την Αθήνα ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00.