Κάλεσμα Α.Σ. ΠΑΟΚ για τις γυναίκες

Ένα τμήμα που εδώ και χρόνια δοξάζει και εκπροσωπεί κάτι παραπάνω από επάξια τον ΠΑΟΚ, διεκδικεί άλλο ένα τρόπαιο… Η γυναικεία ομάδα του “δικεφάλου”, μπορεί φέτος να μην κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα, όπως έπραττε συνεχώς τα τελευταία 8 έτη (!), αλλά συμμετέχει στα ημιτελικά του κυπέλλου, διοργάνωση που κατέκτησε και τις δύο φορές που πραγματοποιήθηκε! Και πέρυσι και το… μακρινό 2002.

Tην επερχόμενη Παρασκευή (9/5) στις 16:00, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ θα παίξουν κόντρα στα Τρίκαλα 2011 στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό με το νικητή του ζευγαριού Αμαζόνες Δράμας-Ελπίδες Καρδίτσας την Κυριακή (11/5).

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους των “ασπρόμαυρων” να στηρίξουν την ομάδα, η οποία, αν μη τι άλλο, το δικαιούται και όσοι μπορούν, οφείλουν να το πράξουν. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Καλούνται οι φίλοι και οι οπαδοί της ομάδας να βοηθήσουν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην τελική φάση των αγώνων για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό γήπεδο Κατερίνης στη Νέα Έφεσσο» .