Ενδεκάδα-πονοκέφαλος (και) για τον Γ.Χ.

Μοιάζει με «σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες» η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.  Το σίγουρο είναι πως ο Γεωργιάδης θα σκεφτεί αρκετά μέχρι να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

Βλέπετε, δεν έφταναν τα τόσα προβλήματα (με τελευταίο αυτό του Ινσαουράλδε) ο 42χρονος προπονητής είναι υποχρεωμένος να «ανακατέψει την τράπουλα» και να δώσει ανάσες σε παίκτες, όπως ο Λίνο που (και λόγω ηλικίας) δεν μπορεί να ανταπεξέλθει 100% σε αγώνες Κυριακή – Τετάρτη. Ομως, ο Βραζιλιάνος θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα…

Το λογικό σενάριο που ήθελε τον Λίνο εκτός του αρχικού σχήματος, με τον Τζαβέλλα να τον αντικαθιστά και τον Κατσικά να «βγαίνει από τη ναφθαλίνη» και να παίρνει φανέλα βασικού, ελλείψει του Ινσαουράλδε, δίπλα στον Βίτορ, δεν θα επαληθευτεί, καθώς ο Γεωργιάδης δεν υπολογίζει ούτε τώρα τον Κατσικά και προτιμά τον Τζαβέλλα ως δεύτερο κεντρικό αμυντικό. Ο Σκόνδρας θα παραμείνει στο δεξιό άκρο της άμυνας, το ίδιο και ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια.

Τα δύο αμυντικά χαφ, Νάτχο και Κάτσε, ειδικά μετά από το τρικ της Λεωφόρου που δεν έπιασε, με τον Ισραηλινό στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής, θεωρούνται σίγουροι, όπως και ο Στοχ στα αριστερό άκρο. Ο Σαλπιγγίδης θα ξεκινήσει στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης, οπότε μένει μια θέση – ερωτηματικό…

Λάζαρ ή Βούκιτς; Ο Ρουμάνος επέστρεψε με πρόβλημα (αιμάτωμα) από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αισθάνεται ακόμη κάποιες μικροενοχλήσεις όμως είναι στην αποστολή και διαθέσιμος, λογικά θα είναι αυτός στο βασικό σχήμα με τον Σέρβο, όπως και στη Λεωφόρο, να επιστρατεύεται από τον πάγκο για να δώσει, αν χρειαστεί, λύσεις.