Βγήκαν τα κουμπούρια

* Επανερχόμαστε μετά από απουσία δέκα ημερών λόγω πένθους, αφού ο μεγάλος προπονητής Γιώργος (ένας είναι ο προπονητής με το όνομα Γιώργος), χάνει κατά τα φαινόμενα το πρωτάθλημα μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού κι έτσι έμεινε έξι πόντους πίσω από την Α.Ε.Λ.

* Φυσικά φταίνε οι παίκτες, οι πάγκοι, η διαιτησία, στην οποία ο περήφανος κόουτς δεν αναφέρεται ποτέ (ποτέ, όταν κερδίζει βέβαια), η κρίση κλπ.

* Μετά το μαύρο δάκρυ λοιπόν πάμε σε κάτι ασορτί, στον ΠΑΟΚ.

* Εκεί βγήκαν τα κουμπούρια και τα μαχαίρια από τα θηκάρια, (ενίοτε και Καλάσνικοφ).

* Η αρχή έγινε μετά τον αγώνα με την Τρίπολη, όπου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μάζεψε μέλη της διοίκησης και τους είπε διάφορα πράγματα, που του είχε πεί ένα πουλάκι για αυτούς.

* Οι παριστάμενοι, λοιπόν, αντέκρουσαν όσα είπε το πουλάκι αλλά φοβούμενοι τις φιλοζωικές, δεν το σκότωσαν, απλά είπαν στον μεγαλομέτοχο την αλήθεια.

* Αυτός αποφάσισε να κάνει το πουλάκι αποδημητικό και να το στείλει από ‘κει που ήρθε.

* Αφού βγήκε και τα είπε στους δημοσιογράφους η βραδιά τέλειωσε εκεί.

* Ακολούθησαν και άλλες συσκέψεις μέσα στην εβδομάδα που όλες βγήκαν προς τα έξω, με πιθανή αλλαγή προέδρου, ανάληψη του αγωνιστικού αποκλειστικά από ένα άτομο, με τους δημοσιογράφους να μαχαιρώνονται σε ποια φατρία θα κολλήσουν, εμπλέκοντας εταιρείες, όπως η SPORTFIVE, η οποία βέβαια δεν έχει σχέση τόσο πολύ με το αγωνιστικό ομάδων (απλά εμάς μας ενδιαφέρει να είναι κάποιος που να μας αρέσει,άσχετα με το καλό της ομάδας), αλλά περισσότερο με το οργανωτικό.

* Κάποιους βέβαια, που τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους, αλλά το παίζουν ΠΑΟΚ δεν έχουν θέμα να κάνουν όψιμες συμμαχίες με σκοπό το προσωπικό τους καλό.

* Ενημερωτικά υπάρχει άλλη εταιρεία στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά για αυτό θα μιλήσουμε μια άλλη φορά.

* Είχαμε λοιπόν το Δ.Σ. του Σαββάτου, με βολές κατά πάντων.

* Με το που τελείωσε το Δ.Σ. κάποιος σφύριξε στους δικούς του τα συμβάντα και αμέσως αυτοί έσπευσαν να τα γράψουν χαρτί και καλαμάρι.

* Ακολούθησε μια σύσκεψη την Κυριακή με θέμα τη διαρροή και ο υπεύθυνος δικαιολογήθηκε. Μάλλον δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος, όπως και ο φίλος του, γνωστός και ως κωλοτούμπας, αφού με όλους μαλώνει και μετά προσπαθεί να τα ξαναβρεί.

* Από αυτήν την κατάσταση άλλωστε έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι διοικητικοί χρόνια τώρα, με τελευταίο τον Σβού…

* To be continued…

Μυστικός Πράκτωρ