«Κουρασμένοι και διστακτικοί»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι γνώριζε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την Κηφισιά και η ομάδα πάλεψε μέχρι να έρθει η φυσιολογική κούραση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν κάποια λάθη, να παρουσιαστούν διστακτικοί και να χάσουν την ευκαιρία να σκοράρουν. Παρόλα αυτά έδειξε ικανοποιημένος με τη νίκη και πλέον άπαντες κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι.

“Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί η Κηφισιά έχει έμπειρους παίκτες και αυτό το ματς ήταν σημαντικό και για τις δύο ομάδες” τόνισε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και συνέχισε: “Η πίεση είναι μεγαλύτερη σε τέτοια παιχνίδια και υπάρχουν λιγότερα ρίσκα στην επίθεση. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο. Οταν ήρθε η κούραση, η Κηφισιά μείωσε στο σκορ. Κάναμε 2-3 αδικαιολόγητα λάθη και οι αντίπαλοι μας πλησίασαν.

Είναι πολλά πράγματα στο μυαλό μας για το δεύτερο ματς και οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια καταλαβαίνουν την σημασία του αγώνα. Πρέπει να δουλέψουμε στο μυαλό… Θα δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα, δύσκολα όμως να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ημασταν πιο διστακτικοί στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε χρόνο στο να εκτελέσουμε”.