Ετοιμάζει πρόστιμο στους παίκτες

Την επιβολή προστίμου σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εξετάζει η ΚΑΕ Άρης. Οι 44 μόλις πόντοι που πέτυχαν οι «κίτρινοι» στο ΣΕΦ αποτελεί την χειρότερη επιθετικά επίδοση της ομάδας από το 1958 γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Μεγάλες είναι ωστόσο οι ευθύνες και της διοίκησης γενικότερα για την φετινή αποτυχία στο αγωνιστικό. Μια διοίκηση που στήριξε την πολιτική της σε όλα τα θέματα στην θεωρεία της «καμένης γης που παραλάβαμε από τους προηγούμενους”.

Ξεκίνησε με πλάνο τριετίας και αναφορές σε εφαρμογή μοντέλων τύπου Παρτιζάν και Άρσεναλ και κατέληξε να βρίσκεται ταπεινωμένη στην 7η θέση με τον προπονητή που υποτίθεται ότι χάραξε το πλάνο 3ετίας να πηδάει πρώτος από το καράβι.

Η διοίκηση παρότι γνώριζε τις διαπραγματεύσεις Αγγέλου – Εφές πολύ καιρό πριν δεν έκανε τίποτα για να ετοιμάσει διάδοχη κατάσταση. Δοκίμασε την λύση Μουρατίδη, χάθηκαν δυο σημαντικά ματς με Κολοσσό και Τρίκαλα και εσπευσμένα κινήθηκε προς την λύση Μίνιτς. Μόνο που είχε χαθεί χρόνος και πολύτιμοι βαθμοί…Στην συνέχεια είχαμε την αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Αθηναίου (που είχε τον ίδιο μάνατζερ με τον επίσης αποχωρήσαντα προπονητή), για 15.000 ευρώ.

Η διοίκηση παρότι διαχειρίσθηκε έσοδα από το μεγάλο φιλικό για τον Νίκο Γκάλη, τηλεοπτικά, διαρκείας, χορηγίες δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει και την FIBA με αποτέλεσμα να παραμένει η απαγόρευση μεταγραφών. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η διοίκηση Αρβανίτη προτίθεται να παραιτηθεί αν δεν τις παρασχεθεί οικονομική στήριξη από τους μετόχους της ΚΑΕ.