«Δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε… κανέναν, τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Παντακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Libero 107,4» :

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Σασταμάλα: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά από όσα έγιναν στο παιχνίδι και ειδικά τις συζητήσεις που κάναμε με τα παιδιά, έχουμε μια μικρή απογοήτευση γιατί όπως φάνηκε μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μιλάμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για την απόδοση της ομάδας μετά τις αλλαγές του Ντανιέλε Ρίτσι: «Η ομάδα προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό. Υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές ή που κάνουμε κάποια λάθη και πιστεύω ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν. Όσο για την απογοήτευση πιστεύω μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι και να ήμασταν σε διαφορετική θέση».

Για την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα: «Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι στη Φινλανδία. Παρόλο την κούραση η ομάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Αθήνα και πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να πάει στην Σύρο γιατί την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά, ώστε να νικήσουμε».

Για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ενημέρωση από την ΕΣΑΠ για τις αλλαγές: «Μεταξύ μας οι παίκτες και οι προπονητές δεν το συζητάμε γιατί η δουλειά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και δυνατοί την ώρα του αγώνα. Προβληματιστήκαμε λίγο στην αρχή γιατί υπάρχει κούραση στην ομάδα μετά από το ταξίδι στη Φινλανδία, αλλά πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και θα φτάσουμε εγκαίρως στην Σύρο για να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Για τις δυσκολίες που βάζει ο Φοίνικας στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι δυνατή στην έδρα της, βρισκόμενη στην τρίτη θέση. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να πάμε να πάρουμε τη νίκη, την οποία τη θέλουμε πολύ για να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για την εξέλιξη της φετινής σεζόν: «Η ομάδα μας αποτελείται από ένα πολύ καλό σύνολο. Αυτή τη στιγμή είμαστε 14 παίκτες που έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά και αυτοί μέχρι στιγμής πολεμάμε και θα πολεμάμε. Η διοίκηση αποφασίζει αν θα υπάρξουν αλλαγές ή όχι. Το καλό είναι ότι είμαστε μια οικογένεια και όλοι όσοι είμαστε στην ομάδα θέλουμε να κερδίζουμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Στα πλέι-οφ, πιστεύω θα είμαστε εμείς που θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό. Αν βρούμε τον καλό μας εαυτό πάλι στο τέλος δεν θα έχουμε να φοβηθούμε κανέναν Ολυμπιακό και κανέναν αντίπαλο στο πρωτάθλημα».