Προπόνηση με επιστροφή

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψε ο Μανώλης Τζανακάκης που μπαίνει στην εξίσωση για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ. 

Αντίθετα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Νίκιτς και Ανάκογλου.

Αναλυτικά από την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: 

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/12, 17:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο Μανώλης Τζανακάκης επέστρεψε σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Σε ό,τι αφορά τους Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρη Ανάκογλου, αμφότεροι ανέβασαν ρυθμό και συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, από την πλευρά του, ακολούθησε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης και –για καθαρά προληπτικούς λόγους- προφυλάχτηκε από το υπόλοιπο (ως γνωστόν, ο 29χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός προέρχεται από τραυματισμό).

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Ο Φωτιάδης σφυρίζει με Ο.Φ.Η.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στην ομάδα της Κρήτης ορίστηκε να σφυρίξει ο Φώτης Φωτιάδης από την Ένωση Καστοριάς.

Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Τομάρας (Αιτωλοακαρνανίας).