Πασσαλής: “Να επιστρέψει ο Άρης, σεβασμός στον Ηρακλή”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, Πέτρος Πασσαλής, μίλησε στο “Metropolis 95,5” και αναφέρθηκε στον Άρη και στο 7/7 που έχουν κάνει η “κιτρινόμαυροι” στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι του Εδεσσαϊκού με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία του φετινού Αρη:

«Είναι σημαντικό για τον Αρη που έχει κάνει το 7 στα 7, όμως το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που ήρθαν αυτές οι νίκες. Το ότι μπόρεσε ο Άρης να ανατρέψει το παιχνίδι με την Δόξα δείχνει πως κάτι σωστό γίνεται στην ομάδα. Σημασία έχει να υπάρξει συνέχεια για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ο Αρης δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά στο τέλος δεν θυμάται κανείς το ποδόσφαιρο που έπαιξες, αλλά αν τα κατάφερες. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μπορεί να ξεκαθαρίσει η συζήτηση για το ποιος θα ανέβει. Είναι σίγουρα νωρίς, όμως το κλίμα που υπάρχει και παίζει παρά πολύ σημαντικό ρόλο. Αυτή τη στιγμή ο Αρης έχει όλα τα θετικά στοιχεία με το μέρος τους, αυτόματα κερδίζοντας τα παιχνίδια οι ανταγωνιστές του θα βρίσκονται πίσω».

Για το παιχνίδι του Εδεσσαϊκού με τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων μας. Στο δικό μας το πρωτάθλημα έχει την μεγαλύτερη δυναμική και τη μεγαλύτερη ιστορία από όλες τις άλλες. Εμείς σταθήκαμε επάξια στον Ηρακλή, είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα και ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να δείξει την καλή του εικόνα γιατί ήμασταν καλοί εμείς. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας δεν είναι σε καλή κατάσταση, αυτό συμβαίνει εδώ και 30 χρόνια. Προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε, δεν μπορούν όμως να γίνουν θαύματα. Είναι στα σχέδια του Δήμου να μεταφερθεί το γήπεδο σε άλλη τοποθεσία για αυτό δεν γίνεται τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Προσπαθούμε εμείς να συντηρήσουμε το γήπεδο αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό με την αλλαγή γηπέδου. Πρέπει να βρεθούν κονδύλια για να μεταφερθεί το γήπεδο, δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τον Δήμο και την ΓΓΑ Αθλητισμού. Και εμείς θέλουμε να παίζουμε σε καλό γήπεδο για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Χθες μάλιστα ήρθαν κλήσεις για δύο ποδοσφαιριστές μας στην Εθνική Νέων από τον κ. Γκούμα».