«Να ντρέπεται ο Κουκουλάκης»

Με τον Μιχάλη Κουκουλάκη και το πέναλτι που σφύριξε υπέρ του ΠΑΟΚ, τα είχε ο Γιώργος Παράσχος, καθώς θεώρησε πως δεν έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα στο χέρι του Λαζαρίδη, είπε όπως είπε, δεν υπήρχε πρόθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ατρομήτου :

Για το παιχνίδι : «Το σκορ αδικει την ομάδα μου και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ξεκινήσαμε με καλύτερες προϋποθέσεις, να προηγηθούμε με τις ευκαιρίες, που κάναμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Χωρίς ο ΠΑΟΚ να μας κάνει ευκαιρίες, επινοήθηκε αυτό το πέναλτι από τον συγκεκριμένο διαιτητή, καλό είναι να μην μας ξαναπαίξει. Αν δείτε τι έκανε αυτός ο διαιτητής για τον Ατρόμητο, θα πρέπει να ντρέπεται. Μετά ήρθε και το ωραίο γκολ του Στοχ και πήγαμε στο ημίχρονο με 2-0.
Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να μειώσουμε, κι όταν ανοιχτήκαμε, και ήρθε και η κούραση, μοιραία ήρθε κι άλλο γκολ. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να κερδίσουμε, για να έχουμε κάποιες ελπίδες να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις»

Για την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ : «Δεν μπαίνω στη διαδικασία των επεισοδίων. Τα πλέι οφ είναι καλύτερα από πέρσι, το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο, όλοι ξεκινησαν σχεδόν από την ίδια αφετηρία, η δυναμική των ομάδων είναι καλύτερη φέτος, τα παιχνίδια θα είναι συναρπαστικά μέχρι την τελευταία αγωανιστική»

Για τα παράπονα από τον Κουκουλάκη : «Αφορούν το πέναλτι. Στο πέναλτι πρέπει να υπάρχει πρόθεση. Πρώτα βρήκε τη μπάλα με το πόδι, μετά βρήκε στο χέρι του. Ούτε αντίπαλος υπάρχει δίπλα».

Νωρίτερα, ο Παράσχος είχε πει στην κάμερα της Nova για την τιμωρία του ΠΑΟΚ :

«Είναι παράξενη η τιμωρία του ΠΑΟΚ που του μείωσαν βαθμούς. Πάντως τα φετινά πλέι οφ είναι πολύ καλά και θα είναι συναρπαστικά».