“Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ηρακλή”

O Βασίλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε ραδιοφωνικά στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης στάθηκε και στα εκτός έδρας παιχνίδια με τα γήπεδα να είναι σε κακή κατάσταση, κατά τα λεγόμενά του.

Για το Ηρακλής – Καρίτσα: «Θέλαμε να είμαστε πρώτοι και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τύχη ή η μη σοβαρότητά μας. Νομίζαμε ότι όλα θα ήταν ρόδινα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα στήθηκε πολύ γρήγορα με παίκτες που δεν είχαν κάνει προετοιμασία και σε ένα μήνα κατάφερε να κατεβάσει ομάδα ο Ηρακλής. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Το ότι κάναμε μια σειρά αποτελεσμάτων δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσουμε το πώς ξεκινήσαμε και σε ποια κατάσταση βρίσκεται ακόμα η ομάδα»

Για την διακοπή στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα χρειάζεται ξεκούραση η ομάδα, γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες στην φυσική κατάσταση και στην τακτική για να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Όσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός υπάρχει σε μια ομάδα, τόσο καλύτερα είναι. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα γίνουμε εμείς καλύτεροι, είτε ότι θα έρθουν άλλοι παίκτες. Αυτό θα το κρίνει η δικιά μας η απόδοση και μετά το τι θέλει να κάνει η ομάδα».

Για την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δείξαμε μέχρι στιγμής ένα καλό πρόσωπο και με λίγο παραπάνω προσπάθεια και δουλειά θα τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο καθώς υπάρχουν ομάδες ανταγωνιστικές, με προγραμματισμό και προετοιμασία και όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ηρακλή».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει: «Μου άρεσε πολύ ο Μακεδονικός σαν ομάδα και η Νάουσα είναι ανταγωνιστική. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα κάνει την μεγάλη διαφορά».

Για τον Άρη Παλαιοχωρίου που βρίσκεται στην πρώτη θέση: «Στο μεταξύ μας παιχνίδι είμασταν καλύτεροι, αλλά δεν μπορώ να τους κρίνω. Είναι καλή ομάδα και έχει ποιότητα».

Για την αντιμετώπιση του Ηρακλή στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Τα γήπεδα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και τα περισσότερα δεν έχουν καν χόρτο, αλλά μόνο λάσπη. Όπου και να πάμε μας αντιμετωπίζουν με μια έχθρα και δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό το κλίμα. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ηρακλή και αυτό είναι λογικό».

Για την διαφορά στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Μέσα στο Καυτανζόγλειο όλες οι ομάδες παίζουν κλειστά και πολύ πίσω και στα εκτός έδρας πάλι το ίδιο, αλλά με πολύ δύναμη και χωρίς καθαρό μυαλό. Δεν παίζεται μπάλα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο Καυτανζόγλειο είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Χρειάζεται σταθερότητα από εμάς και την διοίκηση και υπομονή από τον κόσμο».